Hotel Sex date met Ellemijn

neukdate met Ellemijn, Vrouw, 25 uit Overijssel

 • Naam: Ellemijn
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: Single
 • Leeftijd: 25
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Slank
 • Cupmaat: cup B
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Kaal
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Ja
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Al een tijdje speel ik met het idee om me eens aan te melden op een datingwebsite. Graag wil ik een man ontmoeten die ik niet ken, dat is volgens mij echt spannend. Ik ben een jonge meid, die al aardig ervaring heeft op het gebied van sex. En nu zou ik dat eens willen proberen met iemand die i niet ken, kijken of die man mij nog ergens mee kan verrkonten. Dat zou helemaal te gek zijn en wie weet verras ik jou ook nog zeker. Laat me niet lopen kom het uit proberen zou ik zeggen.