Sex contact met LonelyJoy

sex afspraak met LonelyJoy, Vrouw, 24 uit Noord-Holland

 • Naam: LonelyJoy
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: relatie(samenwonend)
 • Leeftijd: 24
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup A
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Kaal
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Opleiding: HBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Wat kan een mens zich eenzaam voelen zeg. Ik heb een verhouding maar hij laat al enige tijd niks meer van zich horen. Elke dag maar weer vraag ik me af of het aan mij ligt. Ik ben echt niet moeilijk, ik laat hem altijd zijn eigen gang gaan als hij daar gebrek aan heeft. Maar blijkbaar ben ik niet goed genoeg. Ik hoop hier iemand te vinden waar ik mijn hart bij kan luchten, maar waar ik ook leuk mee op afspraak kan. De tijd tikt door en het leven is te kort om te gaan zitten wachten op iemand die toch niet bij me wil zijn.